1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd - Szerda:
ZÁRVA
Csütörtök:
17:00 - 22:30
Péntek - Szombat:
12:00 - 22:30
Vasárnap:
12:00 - 18:00

Kiemelt linkek

Filozófia

Azzal az ötlettel nyitottuk éttermünket 1990 március 12-én, hogy étlapválasztékunk tekintetében elszakadjunk az akkori gasztronómiában uralkodó „magyar éttermi sablontól”.
Szakítani kívántunk az összes étteremben megtalálható brassói, budapest, holstein, rántott borda módozatokkal, hiszen jóformán "sablon étlap" volt az ország egész területén.
Emlékeink szerint az országban elsőként igyekeztünk merész, egyedi, saját recepteken alapuló étlappal fogadni vendégeinket.
Ez volt a múlt, a 90-es évek eleje, a rendszerváltás.

Vendéglátásunk alapját azóta is őrizzük: ezek az egyedi, saját kútfőből származó kreatív receptek.
Tesszük ezt oly módon, hogy a személyzet tagjaival karöltve leülünk és ételeket kreálunk.Ötletelünk, kóstolunk majd nevesítünk. Feltétel, hogy az új étel receptje és neve ne könyvből, internetről vagy más étteremtől származzon, hanem csakis sajátos „Gombás” recept legyen.

A kor elvárásainak megfelelően természetesen mi is fejlődünk, de -szöges ellentétben a modern „fast food” rendszerekkel- nem használunk porokat.
Igyekszünk minél kevesebb mirelit árú felhasználásával friss, elsősorban magyar nyersanyagokból készülő egyedi ételekkel színesíteni étlapunkat.
Célunk, hogy az étlap ne legyen sablonos, ne „kötelező olvasmányként” hasson a vendég kezében. Legyen olvasmányos, humora akassza meg az olvasót, oldalanként akár több alkalommal is. Keltsen zavart ha kell, de maradandó, egyedi és közlékeny legyen.
Reméljük étlapunk tükrözi a Gombás Család vendégszeretetét, hiszen most már oly sokan tudják, hogy a Gombás Étteremben nemcsak gombából készült ételeket lehet kapni… no persze akad az is.:)

én is a Gombásban dolgozom...