1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd - Szerda:
ZÁRVA
Csütörtök:
17:00 - 22:30
Péntek - Szombat:
12:00 - 22:30
Vasárnap:
12:00 - 18:00

Kiemelt linkek

Bankett

 

Színvonalas, kellemes rendezvény lebonyolításához számtalan dolog szükségeltetik. Legyen szó céges vagy iskolai bankettről,a  megfelelő hangulat megteremtéséhez nem elég a jó étel. Fontos a tágas tér, a barátságos környezet, a gyors és hozzáértő kiszolgálás. Mindezeket megkoronázva természetesen a bőséges lakoma is fontos.
Éttermünk két nagy teremmel várja Vendégeit. A 100 fős Zsuzsanna terem és az 50 fős Mediterrán terem megfelelő helyszínt biztosítanak az ünnepelni vágyóknak.

A következőkben felsorolt menük fogásai variálhatóak és változtathatóak, illetve más menüket is összeállítunk a megrendelő igényei alapján, a rendelkezésre álló nyersanyagokból.

Bankett menü I.

(egyszerű és általános menü közismert fogásokból)

  • Fatál 4400.-
    (csirkemell roston, szűzpecsenye rántva, sajttal-sonkával töltött pulykamell, kukoricás rizs, petrezselymes burgonya, sültzödségek)
  • Tejespite Barackízzel 1000.-

5400.- Ft/fő

Bankett menü II.

(a legtöbbet rendelt menü)

  • Újházy tyúkhúsleves 1500.-
  • Fatál 4400.-
    (csirkemell roston, szűzpecsenye rántva, sajttal-sonkával töltött pulykamell, kukoricás rizs, petrezselymes burgonya, sültzödségek)
  • Somlói Galuska 1900.-

7800.- Ft/fő

Bankett menü III.

(egyszerű és általános menü közismert fogásokból)

  • Újházy Tyúkhúsleves 1500.-
  • Sajttal-Sonkával Göngyölt Csirkemell Rántva Vegyes Körettel (0,8 adag 3120) 3900.-
  • Máglyarakás 1600.-

7000.- Ft/fő

Bankett menü IV.

(négy fogásos menü a könnyű ételek kedvelőinek)

  • Hideg Mandulás Körteleves 1650.-
  • Kapros Rákrétes 2200.-
  • Hagymás Gombával Töltött Pulyka Fóliában Sütve, Fűszeres-Fehérboros Sárgarépa Krémmártással, Rizzsel és Burgonyásfánkkal (0,8 adag) 3360.-
  • Csokoládé-vanília Parfait 1300.-

8510.- Ft/fő

Bankett menü V.

(négy fogásos menü a fűszeres, tartalmas ételek kedvelőinek)

  • Pármai Leves 1400.- (olasz leveskülönlegesség spagettivel és füstölt tarjával)
  • Sertéscopf Szűzpecsenyéből Laskagomba Pörkölttel és Tepsis Rakottburgonyával (0,8 adag) 3040.-
  • Somlói Galuska 1900.-

6340.- Ft/fő

Minden menünél feltüntettük a fogások árait a szokással ellentétben.
Amennyiben soknak találják a fogásokat a kiválasztott menüben mennyiség vagy ár tekintetében, úgy döntésük alapján vegyék ki a sorból a nem kívánt fogást, és a kivett tétel árát vonják le a menü végösszegéből.

 

ITALOK:

alap-italcsomag:
Korlátlan ásványvíz, szénsavas üdítő, gyümölcslé és kávé fogyasztás.
3000 huf/fő

általános italcsomag 5 óra hosszás időtartamra:
Korlátlan ásványvíz, szénsavas üdítő, gyümölcslé, sör, bor, pezsgő és kávé fogyasztás.
6000 huf/fő

Egy pohár(2dl) fehér vagy vörös bor a választott menühöz:
(minőségi, neves borpincékből válogatva)
1300 huf/fő

Pohár pezsgő köszöntőhöz, vagy az étkezés végére:
420 huf/fő

Tehát a kalkulált menü és az italcsomag árát összeadva pontos árat kapnak.
Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben nagy érték különbséggel nem használják ki italcsomag keretüket a rendezvényen, esetleges kevés fogyasztás miatt, úgy ebben az esetben erről tájékoztatjuk Önöket.



EGYÉB TUDNIVALÓK:

  • Behozott tortáért 300 forint/fő díjat számítunk fel. Süteményekért, pogácsákért, külön díjat NEM számítunk fel.
  • Terembérleti díj alapvetően NINCS, de 22:00h után minden megkezdett óra 20.000 huf/óra.
  • Teremdíszítésről, gépi vagy élőzenéről a megrendelő gondoskodik.
  • Táncterület adott a Zsuzsanna terem közepén. Igény szerint a tánctér is beteríthető, így 20 fővel bővül az ültetési létszám, tehát ez esetben a Zsuzsanna terem 120 fő ültetésére alkalmas.
  • Parkoló bőven áll rendelkezésükre az étterem körül.
  • Dohányozni kint a szabadban, közvetlenül a rendezvény helyszíne mellett lehetséges.
  • WIFI

 

Frissítve: 2024.01.01.

 

GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 30 14 31 555
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.